E-novice, letaki, brošure


E-novice, letaki, brošure


Preko e-novic vas želimo redno obveščati o najaktualnejših dogodkih in aktivnostih v zvezi s projektom Razvojni program podeželja. Vsi tisti, ki imate e-poštni naslov in bi radi bili na tekočem z novostmi, izpolnite spodnji obrazec. S tem se boste naročili na naše e-novice in jih prejemali takoj, ko bodo izšle.

Naročanje na e-novice


Izpolnite sledeče podatke in kliknite na gumb 'Naroči se':

* Ime in priimek
* E-poštni naslov
Kraj
Delovno mesto
Podjetje
 

Polja označena z zvezdico * (rdeče) je potrebno obvezno izpolniti.
Vaše podatke bomo uporabljali IZKLJUČNO za občasno pošiljanje
novic in aktualnih dogodkov v povezavi s projektom RPP.Letaki


Zasnova letaka Razvojni program podeželja

Predstaviteveni letak za Razvojni program podeželja občin Ilirska Bistrica, Pivka in Postojna je zasnovan na ideji povezovanja širokega spektra različnih ciljnih skupin. Oblikovni koncept se osredotoča na najmanjši, a najpomembnejši skupni imenovalec vseh teh skupin - to so ljudje.

Za ustvarjalno vodilo sem si vzel moto: "Na mladih svet stoji." Bistvo, le-tega ni mladost glede na leta, temveč mladost kot način življenja, kot ustvarjalnost, kot optimizem in kot vesel pogled v prihodnost. Ljudem sem skušal približati bistvo Razvojnega programa podeželja, ki jim ne govori kaj morajo storiti, temveč jih nagovarja in vzpodbuja, naj sami razmislijo, kaj bi želeli početi. Ruralno okolje z neokrnjeno naravo in čudovitimi danostmi že samo po sebi omogoča visoko kvaliteto življenja. Manjša urbana središča nudijo številne priložnosti za podjetnost. Prebivalci pa so tisti, katerim je program namenjen in ga bodo v prihodnosti izvajali ter iskali svoje priložnosti. Pa ne vsak sam, temveč vsi skupaj.

Na letaku so zbrane osnovne informacije o programu ter razlaga uvajalne faze programa. Tekom le-te se bo dogajalo marsikaj. O tem bodo zainteresirani sproti obveščeni prek e-novic, ki bodo gradile na isti celostni podobi in bodo kot take enostavno opazne in razpoznavne.

  • Predstaviteveni letak (PDF dokument, 721 kB)

    Simon Korenjak (grafični oblikovalec)

  • © RPP