Leader > Publikacije


Publikacije


 •  Publikacije LEADER+ 

 • Publikacije LEADER+


  Revija Leader+ Magazine izhaja trikrat letno in nudi informacije o zaključenih ali izvajanih projektih Leader+. V skladu z različnimi prednostnimi področji znotraj programa Leader+ so predstavljene študije primerov iz različnih držav članic, poleg tega pa se lahko seznanite tudi s tem, kaj se dogaja v novih državah članicah.

  Zadnja številka, ki jo lahko preberete je tukaj.

  'Flash News' ponuja redne novice o tem, kaj se dogaja na področju razvoja podeželja, tako v smislu dejavnosti znotraj programa Leader+ in zanimivih informacij ter publikacij na evropski ravni, kakor tudi o Observatoriju Leader+. To je dobro začetno mesto, kjer se lahko seznanite o programu Leader+ in ki ima svoj lastni interaktivni oddelek, kjer lahko podate svoj prispevek in se naročite.

  Drugje imate na voljo dostop do širokega niza publikacij v zvezi z razvojem podeželja, ki jih prispevajo viri EU in Nacionalnih mrežnih enot. Med izbranimi povezavami boste našli bodisi spletno stran določene publikacije ali sam dokument v PDF formatu. S spletno naročilnico se lahko neposredno naročite na revijo Leader+ Magazine in Flash News.

  Prijavite se na poštni seznam Leader+

  © RPP